fbpx

Skabt af folk bag et af Nordens førende bureauer

AWORK InSight er skabt af folk med stor ekspertise indenfor online markedsføring. Det er nemlig folkene bag AWORK, der er et af Nordens førende webbureauer, som står bag. 

Kom i gang

Jesper

CEO

om AWOrk insight

Simpelhed.
Målbarhed.
Værdiskabelse.
Overblik.
Brugervenlighed.

Vi hjælper dig med at skabe overblik i al din online markedsføring.

AWORK InSight er et system der gør det muligt for dig at optimere din tid, samt skabe overblik over din virksomheds online markedsføring. Dit Dashboard bliver opsat, så det indeholder alt, hvad du har brug for, men samtidig er det super let at finde rundt i. 

Det vigtige for os er, at gøre det let for dig at se dine resultater og få alt information omkring din markedsføring. Og det skal ske ét sted. Vi vil sikre, at ingen rapporter og informationer bliver tabt. Vores process skal sikre kvalitet og værdi for dig, som unik kunde hos AWORK InSight. Mulighederne med AWORK InSight er store, derfor er det vigtigt, at vi tager en snak om hvem du er, hvad du har i dag, samt hvad du har brug for. Det danner grundlaget for en rigtig start, så I får det optimale ud af AWORK InSight.

Dialog

En uformel snak omkring dine ønsker, hvad du har brug for og hvilke funktioner, der er optimalt for dig og din forretning.

opsætning

Vi udvikler et dashboard til din virksomhed, ud fra de punkter vi gennemgik ved første snak. 

løbende hjælp

Vi hjælper dig med at komme ind i systemet og du kan ligeledes også få løbende hjælp af os.

opdateringer

Du får løbende rapporter omkring hvordan det hele ser ud, så du ikke behøver, at logge ind hele tiden.

Klar til at komme i gang?

Skab overblik allerede i dag
Kom i gang