fbpx

Kan man udvikle en perfekt hjemmeside?

Svaret på dette spørgsmål er helt kort – Ja det er muligt at lave en perfekt hjemmeside. Der er dog et lille men! En hjemmeside påvirkes ligesom alt andet af trend i markedet, som ændrer de besøgendes præferencer over tid.

Så kommer næste spørgsmål – Kan man lave en hjemmeside som forbliver perfekt. Her er svaret også ja og her får du AWORKs opskrift på at udvikle en hjemmeside som forbliver perfekt over tid. Når vi hos AWORK udvikler hjemmesider, følger vi disse principper:

Hvorfor et tydeligt budskab?

Når du får besøgende ind på din hjemmeside, har disse som regel en klar vision for besøget. Det kan være at de besøgende ønsker at finde et svar, blive inspireret eller noget helt tredje. Finder den besøgende ikke det de søgte efter, forlader de hjemmesiden igen med det samme. Derfor skal du have et klart og tydeligt budskab.

Du har måske oplevet det selv, du har søgt efter en italiensk restaurant du gerne vil besøge i weekenden, men ender på en hjemmeside der tilbyder kursus i italiensk madlavning. Du forlader denne hjemmeside hurtigt igen, fordi dette var ikke det du søgte efter.

Derfor er det vigtigt med et tydeligt budskab på hjemmesiden, sådan at Google ved så præcist som muligt hvad din hjemmeside tilbyder. Hos AWORK har vi erfaring med at udvikle hjemmesider i et flot design, som gør at jeres budskab er klart og tydeligt.

Bliv belønnet af Google for et tydeligt budskab

Hvorfor er det så vigtigt med et tydeligt budskab? Langt de fleste søgninger starter på en søgemaskine såsom Google. Men hvordan finder google ud af hvad der skal præsenteres for søgende når der søges på google? Det er her et klart budskab kommer ind i billedet og her får du forklaringen på hvorfor.

Google har et system hvor de sender såkaldte ‘spiders’ ud for at kravle på hjemmesider. Når spiders kravler en hjemmeside samler de alle informationerne og danner et billede af hvad en besøgende får ud af at, besøge lige din hjemmeside. Dette er så med til at beslutte om din hjemmeside får tildelt en plads på Google’s side 1, 7 eller længere tilbage.

Får Google andre informationer, kan dette også påvirke din placering. Dette kan eksempelvis være at besøgende forlader din hjemmeside igen med det samme, som fortæller Google at din hjemmeside skal have en dårligere placering. Derfor er det vigtigt at have et klart og tydeligt budskab som fortæller Google præcist hvad besøgende får når de besøger din hjemmeside. På den måde sikres at Google ved præcist hvornår jeres hjemmeside er relevant, som sikrer en øget besøgstid, som igen er med til at give en bedre placering på Google.

 

Klart og tydeligt budskab på hjemmesiden.

Har din hjemmeside et klart og tydeligt budskab, som fanger kundernes interesse?

 

En forside som øger besøgstiden

For at skabe en brugervenlig hjemmeside kræves et enkelt design, som er let at navigere rundt i. Når besøgende lander på hjemmesiden skal jeres budskab være tydeligt og give besøgende lyst til at gøre sig kloge på jeres budskab, produkter og services.

Når AWORK udvikler jeres hjemmeside, udvikles forsiden meget enkel, med funktioner som forbrugeren kan klikke på til den information de ønsker at finde. Formålet med forsiden er at den er visuelt iøjenfaldende og gør at kunden ønsker at navigere rundt på siden.

 

Et brugervenligt design

Et brugervenligt design forudsætter at hjemmesiden målrettes efter jeres målgruppe. Teksterne skal være lette at forstå og skabe interesse hos målgruppen. Dertil skal billederne også være inspirerende.

Ligegyldigt om du henvender dig til unge eller ældre, driver et krisecenter eller en tandklinik – er det der tiltaler de fleste et enkelt design. Det kan dog være lettere sagt end gjort at skabe et enkelt design. Hos AWORK stræber vi os efter at udvikle et design i behagelige farver, som tiltaler din målgruppe og som repræsenterer din forretning.

Opsætningen af teksterne på hjemmesiden opsættes sådan at de er behagelige at læse. Her skal der vælges den rigtige font, som er let at læse og med luft mellem ord og sætninger, som behager øjet. Det skal selvfølgelig både være let at læse på mobil, tablet og computer.

 

Et brugervenligt design gør at kunderne gider at være længere på din hjemmeside.

Gør det spændende for kunderne at besøge din hjemmeside, med et brugervenligt design.

 

Kan vi få besøgende til at klikke der hvor vi ønsker?

Enhver hjemmeside har et formål. Formålet kan både være at give besøgende vejledning, få besøgende til at handle, skabe en bedre forståelse for et emne, eller noget helt andet. Det er ikke nogen hemmelighed at når besøgende kommer ind på jeres hjemmeside skal hjemmesiden være ansigtet udadtil og give besøgende den fulde oplevelse. Dette kan være svært, når en hjemmeside ikke kan tale og smile.

AWORK sikrer at jeres hjemmeside klarer denne opgave med såkaldte ‘Call-to-action’. På jævnt dansk betyder ‘call-to-action’ Opfordring til handling, hvor der laves knapper og funktioner på hjemmesiden. Disse knapper og funktioner skal være placeret de rigtige steder og med de rigtige overskrifter og farver, som får besøgende til at klikke sig videre til ønskede informationer, gallerier, vejledninger og meget mere.

 

Hjemmesiden som forbliver brugervenlig

Ligesom alt andet påvirkes din hjemmeside af trends. Trends i samfundet gør at brugerne ændrer deres præferencer, som gør at kravene til din hjemmeside løbende ændres. Derfor udvikler AWORK åbne hjemmesider, hvor I har mulighed for at tilføje nyheder, ændre informationer og meget mere. Dette sikrer at jeres hjemmeside er levende, følger trends og gør det spændende for besøgende at besøge jeres hjemmeside igen og igen.

Når I har en ændring i vil have tilføjet til hjemmesiden, har I to muligheder. I kan selv stå for redigeringen, hvor I får et log-in og en grundig vejledning til hvordan I redigerer. Det er ikke alle der har ressourcerne til at selv stå for redigeringen af hjemmesiden, og dette skal der selvfølgelig også være plads til. Derfor kan AWORK stå for den løbende opdatering af jeres hjemmeside.

 

Har du behov for hjælp til dit hjemmeside projekt?

Efter du har læst denne artikel, ved du lidt mere om hvilke ingredienser der skal til for at udvikle den perfekte hjemmeside. Det kan dog tit være lettere sagt end gjort. Derfor tilbyder AWORK rådgivning, gode råd og udvikling af den næste hjemmeside, samt redigering og optimering af den nuværende hjemmeside.

Du kan altid få en uforpligtende snak med AWORK, hvor vi med glæde hører dine tanker og ønsker til din hjemmeside. I samme omfang giver vi gode råd og fortæller hvordan vi kan bidrage til dit/jeres næste projekt. Vores flinke hjemmeside eksperter kan kontaktes på tlf. +45 88 37 47 88.