fbpx

Hvorfor anvende Sociale Medier som kommunikationskanal?

Langt de fleste har en profil på et socialt medie, såsom Facebook, Instagram og LinkedIn, som bruges når der er et frirum i løbet af dagen. Platformene bruges til at blive underholdt, holde kontakt med venner, søge viden og meget, meget mere. Langt de fleste har en profil på en eller flere sociale platforme og det er her der i stigende grad bliver brugt tid. Spørgsmålet er derfor ikke om din virksomhed skal være tilstede på Sociale Medier, men hvilke medier du skal være tilstede på.

AWORK er eksperter på Sociale Medier, og her får du en lille guide der fortæller hvordan hver social platform fungerer:

 

Rådgivning til optimalt valg af sociale platforme. Facebook, Instagram, Linkedin.

Skab interesse hos kunderne på Sociale Medier, hvor de i stigende grad bruger deres tid.

 

Facebook

Hvorfor annoncere på Facebook

Du har nok set en annonce eller to når du selv har været på Facebook. Det er der også en god grund til, Facebook annoncering virker nemlig. Facebook er det største sociale medie, med rigtig meget data til rådighed om alle brugerne.

Facebooks data, kommer dig tilgode som annoncør. Du har nemlig mulighed for at annoncere til en nøje udvalgt målgruppe. Din målgruppe kan vælges ud fra bopæl, civil status, alder, interesser og meget mere. Derfor kan du være sikker på at nå ud til brugere som har interesse for dine produkter og services.

Valg af målgruppe på Facebook

Hvorfor ikke annoncere bredt og nå ud til mange forskellige potentielle kunder på facebook? På Facebook betales hver gang din annonce eksponeres for en bruger. Dette betyder at selv om en bruger scroller hurtigt forbi din annonce og ikke rigtigt registrerer din annonce, så betaler du for denne visning. Som før nævnt er der rigtig mange brugere på Facebook og derfor kan det blive dyrt ikke at annoncere snævert.

Hvorfor få hjælp til Facebook fra AWORK?

AWORK har meget erfaring med Facebook og ved hvordan din målgruppe skal opsættes, hvor vi opsætter din målgruppe efter dine mest profitable kunder.

For at sikre at du får det højeste udbytte for hver brugt annoncekrone på Facebook, analyserer vi dine facebook kampagner løbende for at kunne lave optimeringer der sikrer dig de bedste resultater.

 

Instagram

Instagram er platformen som stiger i popularitet nærmest hver dag, og hvor brugerne bruger mere og mere tid. Platformen er ikke ligeså stor som Facebook, men til gengæld estimeres platformen at vækste meget den kommende tid.

Hvorfor anvende Instagram som virksomhed?

Instagram har foretaget diverse undersøgelser blandt brugerne, som viser at brugerne anvender Instagram til at stifte kendskab og opbygge en relation til brands på Instagram. På Instagram har du to muligheder til at øge kendskabet til dit brand, med historie og nyheder.

Funktionen historie gør det muligt for dig at dele virksomhedens hverdag med billeder og videoer. Undersøgelserne viser at Instagram brugere får interesse for et brand med historier, hvor de bruger nyheder med billeder og videoer til at øge kendskabet til virksomheden.

Hvorfor få hjælp fra AWORK til Instagram annoncering?

Instagram er det nye sort indenfor sociale medier og derfor er det oplagt at annoncere på denne platform, med spændende historier og inspirerende billeder.

Når du søger hjælp fra AWORK til Instagram, hjælper vi med at opsætte dine kampagner og nøje udvælgelse af målgrupper, ligesom at vi analyserer resultaterne af dine kampagner, som vi også optimerer.

Har du lyst til at høre mere om hvordan vi hos AWORK kan kan hjælpe dig med Instagram annoncering, er du mere end velkommen til at ring til os på tlf. 88 37 47 88.

 

Vi rådgiver og hjælper gerne med sociale medier.

AWORK hjælper dagligt kunder med sociale medier. Vi følger trends så du altid får de bedste kampagner på Facebook, Instagram og Linkedin.

 

LinkedIn

Platformen med plads til tungere indhold

LinkedIn er det eneste sociale medie, som har fokus på karriere og det professionelle netværk. På LinkedIn er der derfor plads til lidt tungere indhold, hvor du kan dele resultater, information og anden professionel viden, som kan gavne andre i deres karriere.

LinkedIn en oplagt mulighed til at stifte relation til partnere, organisationer og personer generelt, som kan hjælpe og gavne din virksomhed. Dertil er LinkedIn også en oplagt platform til at skabe interesse for din virksomhed hos kommende medarbejdere.

Hvilken målgruppe kan man nå ud til med LinkedIn

På LinkedIn er det muligt at vælge hvem der skal eksponeres for dit indhold. Din målgruppe kan blandt andet udvælges blandt personer indenfor en specifik branche og personer med specifikke arbejdstitler.

Hvordan kan AWORK hjælpe dig med LinkedIn?

Når AWORK hjælper din virksomhed med LinkedIn hjælper vi med alt fra at opstille kampagnen, vælge målgruppe og analysere hvordan jeres kampagne performer på LinkedIn.

AWORK svarer gerne på jeres spørgsmål og vejleder i forhold til valg af sociale medier og LInkedIn. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 88 37 47 88.