fbpx

AWORK webbureau er et fuldservice bureau som udvikler online identiteter for alt fra botilbud til frisører, til medicinalvirksomheder. Vi beskæftiger os indenfor denne branche fordi vi ved hvor vigtigt det er at være til stede på internettet, fordi det er her langt de fleste søger når de skal handle, finde information, følge deres interesser og meget mere. Med andre ord er det ikke et spørgsmål om din virksomhed skal have en stærk profil på nettet, men hvordan din profil tiltrækker mere opmærksomhed end konkurrenterne.

 

Hvordan arbejder vi?

Når AWORK webbureau udvikler din online profil er dette i samarbejde med dig og din virksomhed. Vi bygger nemlig vores arbejde på dine ønsker, din målgruppe og målgruppens præferencer. På den måde sikrer vi at virksomheden når sine strategiske mål.

Herefter går vi i gang med at analysere hvilke markedsføringstiltag og webløsninger er mest relevante for din virksomhed. Vi vægter nemlig at du møder dine kunder der hvor de færdes, sådan at du kan få flere kunder, flere bookinger, større virksomhedskendskab, eller noget helt tredje efter eget ønske. Dertil skal du selvfølgelig også få det største udbytte for hver investeret annoncekrone.

Når vi udvikler din hjemmeside, webshop, seo, Google Ads eller lignende analyserer vi din virksomed.

AWORK laver vi en grundig analyse for at levere produkter, som øger din profit.

 

Hvilke produkter kan vi tilbyde?

Som før nævnt er vi et fuldservicebureau, som betyder at du kan samle alle dine online behov hos os. Vi har valgt at være et fuldservicebureau sådan at du kun behøver at henvende dig et sted, når du har spørgsmål, ønsker, eller noget helt tredje. Vores portefølje består derfor af vores egne produkter, samt licenser vi sælger for vores partnere, såsom Microsoft. Her kan du læse mere om vores produkter:

Hjemmeside

Vi udvikler hjemmesider som tager afsæt i dem der skal besøge din hjemmeside. Her fokuserer vi på at skabe en brugervenlig hjemmeside med et klart budskab, et enkelt design, den rigtige opsætning af tekst, som gør at kunden ønsker at klikke rundt og blive klogere på det du kan tilbyde. Alt dette skal være i farver og font, som er behagelige for øjet.

Vores erfaring siger nemlig at ligegyldigt om du er bager, konsulent eller en offentlig myndighed, så foretrækker alle hjemmeside besøgende et simpelt design.

Har du gode idéer til din hjemmeside, så ved vi hvordan dine idéer bliver til en succesfuld hjemmeside.

 

Sociale Medier

Langt de fleste af os har en profil på et eller flere sociale medier, hvor vi ønsker at blive underholdt, blive klogere, blive opdateret på venner, bekendte & kendte og meget mere. Men men hvordan kommer du i kontakt med dine kunder på sociale medier og hvilke sociale medier skal du vælge:

Facebook: Facebook er det sociale medie med langt flest brugere. Dette gør det muligt for dig at vælge en meget snæver målgruppe, efter alder, bopæl, interesser og meget mere. Med Facebook når du ud til dem der har interesse for din virksomhed.

Instagram: Instagram er platformen med enormt meget potentiale, hvor antallet af brugere og den gennemsnitlige besøgstid vækster for hver dag. Instagram er velegnet til dig der kan inspirere med flotte billeder og videoer med glimt fra virksomhedens hverdag.

LinkedIn: LinkedIn er det eneste sociale netværk som er forretningsorienteret. Det betyder at LinkedIn brugere også er modtagelige overfor din forretning. Du har mulighed for nøje at udvælge dit publikum ud fra arbejdstitler, type af organisation og meget mere.

 

Webshop

Vi har opskriften på en sælgende webshop. Du fortæller os om dine ønsker for din webshop og til dette tilføjer vi vores ekspert viden. Vi udvikler en åben webshop, som du selv eller AWORK løbende kan opdatere, sådan at kunderne ønsker at handle på din webshop igen og igen.

 

Video & Foto

Hver dag møder vi tusindvis af annoncer og anden kommunikation fra virksomheder, som ønsker at komme i kontakt med os. Derfor er det vigtigt for dig som virksomhed at have professionelle billeder og videoer, som gør at du kan skære igennem og få opmærksomhed fra dine kunder. AWORK tilbyder professionel fotografering og filmning, når du holder arrangementer, af dine medarbejdere eller noget helt tredje.

Få professionelle billeder og video til din hjemmeside og webshop.

Vores professionelle husfotograf kommer gerne forbi og tager professionelle billeder.

SSL Certifikat

Et SSL certifikat krypterer alle informationer som bliver indtastet på din hjemmeside. Informationerne du modtager på hjemmesiden kan eksempelvis være udfylder kontaktformularer, beskeder til din virksomhed og anden information du modtager. Krypteringen sikrer at informationerne ikke havner i hænderne på hackere eller andre uvedkommende, som kan bruge disse informationer til at skade dig og din virksomhed.

Når du handler et SSL Certifikat fremgår det på din hjemmesiden, sådan at besøgende ved at de trygt kan anvende din hjemmeside.

 

Sikker Mail

Med sikker mail kan du kommunikere sikkert med blandt andet partnere, kolleger, offentlige instanser og privat personer. Sikker Mail krypterer indholdet i mailen, sådan at uvedkommende ikke kan få adgang til informationen i mailen.

Sender og modtager du personfølsomt data, er det er lovkrav med Sikker Mail.

 

SEO

Google ønsker at give hver søgende det mest relevante svar på deres søgning og derfor er der sat krav til alle hjemmesider. I gamle dage var det nok at skrive de nøgleord der beskriver din forretning mange gange på hjemmesiden, men dette er ikke nok længere. SEO omfatter omkring 200 krav til din hjemmeside, som alle skal være med til at gøre din hjemmeside mere brugervenlig. For det hårde SEO arbejde er belønningen en bedre placering på Google.

Hvorfor anvende SEO for at opnå en bedre placering på Google? Undersøgelser viser at når der søges på Google, er der meget få der klikker på de hjemmesider der ligger på Googles side nr.2. Derfor er det vigtigt med SEO, så konkurrenterne ikke overhaler dig.

 

Google Ads

Forskellen på SEO og Google Ads er at SEO er organisk placering, hvor en optimering af hjemmesiden kan være med til at give dig en bedre Google rangering. Google Ads er derimod betalte annoncer. Fordelen med Google Ads er at du bliver vist som en af de øverste på Google, hvor du kan præsentere dine produkter/services med tekst.

Du vælger de søgeord der repræsenterer det du kan tilbyde. Når potentielle kunder søger med disse søgeord, foretager Google en lynhurtig auktion blandt alle der har budt på det pågældende søgeord. De øverste pladser bliver tildelt til dem der har budt den rigtige pris, har en god tekstannonce, som også repræsenterer hjemmesiden som kunden dirigeres til. Du betaler hver gang der klikkes på dine Google Ads.

Som du måske kan fornemme er det vigtigt at opsætte det rigtige budget for din kampagne, så den hverken bliver for dyr eller ingen effekt har. Dertil er det altafgørende med en fangende tekst. AWORK hjælper gerne med dine Google Ads, sådan at du får gode resultater til det ønskede budget.

 

Skal dine online produkter opdateres eller udskiftes? 

Efter du har læst denne artikel er du blevet klogere på de produkter AWORK tilbyder, såsom hjemmeside, webshop, sociale medier, Google Ads, SEO, video og fotografering. Dertil har du også stiftet kendskab til de licenser AWORK tilbyder for partnere såsom, sikker mail, SSL certifikat osv. 

Alle disse produkter påvirkes som alt andet, af trends og skift i brugeradfærd. Derfor er det godt at få revurderet dine online løsninger løbende, så du sikrer en vedvarende kundestrøm, ny bookinger, eller noget helt tredje som sikrer virksomhedens levebrød. 

Du er altid velkommen til at ringe til AWORK på tlf. +45 88 37 47 88 for en uforpligtende snak om hvordan du kan sikre en god online identitet.